Over ons

2019 is het jaar waarin Studio BLIEK officieel van start is gegaan. Jenneke van Vugt is de oprichtster van dit vernieuwende vastgoedpresentatie bureau. Creativiteit en originaliteit drijven haar om altijd het maximale uit zichzelf te halen. Tijdens haar studie styling en fotografie werkte ze bij verschillende fotografen en al snel kwam ze erachter waar haar passie ligt; bij het vastleggen van vastgoed. Na haar studie startte ze dan ook met een uitdagende baan als vastgoedfotografe bij één van Nederlands grootste vastgoedpresentatiebureau’s. Haar passie voor het vak triggerde haar om zich verder te specialiseren; ze behaalde de NEN2580 meetinstructie en Floorplanner certificaten.

Persoonlijke aandacht

Wat haar dreef om Studio BLIEK op te richten? Het gebrek aan persoonlijke aandacht voor de klant. Veel vastgoedpresentatiebureaus werken met een groot team, waardoor hun klanten – veelal makelaars en vastgoedbeheerders – nooit weten welke medewerker er op locatie verschijnt. Telefonisch communiceren zij met medewerker A, op locatie komt medewerker B en medewerker C is verantwoordelijk voor het bewerken van het materiaal en de oplevering. Dit vond Jenneke niet alleen vervelend voor de klant, maar ook voor zichzelf. Het is juist ontzettend mooi een project van A t/m Z af te ronden en tussentijds contact te hebben met dezelfde persoon. Je groeit zo naar elkaar toe, begrijpt de manier van denken en verwachtingen van de klant. Naast betaalbare kwaliteit en originaliteit is dit de onderscheidende factor van Studio BLIEK. Eén contactpersoon om mee te communiceren én samenwerken op locatie. Eén aanspreekpunt, wel zo duidelijk.

Waarom Studio BLIEK

  • Een vastgoedpresentatiebureau dat bruist van de creativiteit
  • Eén en dezelfde contactpersoon waarmee u communiceert én samenwerkt op locatie
  • Het gehele totaalpakket uitgevoerd door één professionele partij tegen een aantrekkelijk tarief
  • Flexibiliteit: een afspraak buiten de standaard kantoortijden behoort tot de mogelijkheden
  • Gratis stylingadvies en levering binnen 24 uur

Studio BLIEK is gevestigd in het Brabantse Den Bosch. Meer weten over wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs om kennis te maken.

© studiobliek.nl | Alle rechten voorbehouden | Privacy | Algemene voorwaarden